Грозница Сњежана тресе Холивуд

Глас Српске
Грозница Сњежана тресе Холивуд

Бајка браће Грим о неправди коју због изузетне љепоте трпи млада Сњежана поново је у центру пажње холивудских филмских стваралаца. Послије најаве филма Руперта Сандерса са Кристен Стјуарт и Шарлиз Терон потврђена је вијест да ће у другој верзији копља укрстити Џулија Робертс и Aрми Хамер.

Прича о лијепој Сњежани, љубоморној злој краљици и згодном принцу увелико тресе Холивуд.

Послије најава да ће Руперт Сандерс снимити филм "Сњежана и ловац" са Кристен Стјуарт и Шарлиз Терон, из филмског епицентра стижу вијести да ће још једна екранизација бајке браће Грим ускоро стићи у биоскопе.

Холивудски глумац Aрми Хамер, познат из филма "Друштвена мрежа", играће принца у филму о Сњежани који ће режирати Тарсем Синг, преносе сајтови који прате шоу бизнис.

Улогу зле краљице играће Џулија Робертс, а још се не зна која ће глумица бити Сњежана, мада се све чешће спомиње име ирске глумице Сирше Ронан. Сингово остварење још нема назив, али би требало да стигне у биоскопе у јуну 2012. године.

Сандерсова верзија класичне бајке под називом "Сњежана и ловац" почеће да се приказује у децембру сљедеће године.

Улога Сњежане повјерена је звијезди "Сумрак саге" Кристен Стјуарт, а Шарлиз Терон ће бити зла краљица.

Глумац Виго Мортенсен одустао је од улоге ловца, али још није познато ко ће у овом филму бити у центру пажње лијепе Сњежане.

Ријеч је о причи базираној на познатој бајци о Сњежани. Зла краљица Равена наређује ловцу да младу принцезу одведе у шуму и погуби. Ловац Ерик, ипак, дјевојку оставља у животу и тада почиње њихово зближавање, док он покушава да је научи да избјегне опасности које вребају у шуми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана