Грчки тајкун освојио срце најљепше жене на свијету

Агенције
Грчки тајкун освојио срце најљепше жене на свијету

Британска пјевачица, Тулиса Контоставлос, која је проглашена за најпривлачнију жену на свијету, поново је у средишту пажње медија, али не само зато што је постала нов судија " Икс фактора", већ и зато што је у вези с мултимилионером Костасом Панајотуом, који је познат као велики плејбој.

Тулиса и Костас упознали су се преко заједничких пријатеља почетком ове године, а разлика у годинама им нимало не смета. Наиме, лијепа Тулиса има 26 година, док је згодни Костас двије године млађи од ње.

Иначе, млади бизнисмен и плејбој Костас је син грчко-кипарког тајкуна Андреаса Панајотуа, а новинске ступце пунио је и почетком ове године када је заједно с братом Џорџом био умјешан за напад на два полицајца у Лондону.

Да су они једно за друго свједочи и чињеница да је и лијепа Тулиса имала посла на суду као и њен драги. Она је била оптужена за проневјеру новца, међутим неколико мјесеци касније ослобођена је оптужби.

"Имају много тога заједничког, али и заједничке пријатеље", рекао је извор близак пару и додао како их је спојило заједничко грчко-кипарско поријекло.

"Јесте да је Костас млађи од Тулисе, међутим то њој не смета. Одлично се проводе", додао је он.

А како изгледа Костас Панајоту погледајте овдје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана