Гранту доживотно забрањено гостовање у Дејли шоуу

Агенције
Гранту доживотно забрањено гостовање у Дејли шоуу

Њу Џерси - Прошле седмице је у Њу Џерсију организована манифестација за прикупљање финансијских средстава за филмски фестивал у Монтклеиру, преносе агенције.

Једна од главних тачака програма је била и отворена дискусија између политичких сатиричара и комичара Џона Стјуарта и Стивена Колберта.

Стјуарт који је водитељ популарног телевизијског шоуа “Дејли шоу”, се током разговора присјетио најгорег госта којег је икада имао у својој емисији.

Тај гост је био британски глумац Хју Грант.

- Омаловажавао је све око себе. Био је јако иритантан и претенциозан. Био је најгори, а угостили смо и неке диктаторе у тој емисији - рекао је Стјуарт.

Поред тога што је Гранта назвао најгорим гостом икада, он је рекао и да више никада не би допустио том глумцу да буде гост у његовој емисији.

Грант је у емисији гостовао 2009. године како би промовисао свој филм “Did you hear about the Morgans”.

Међутим, неколико дана након Стјуартове изјаве, Грант је рекао да је у потпуности заслужио такав третман од овог водитеља и извинио се за своје понашање током гостовања.

- Моје понашање је било непримјерено. То је неопростиво. Џон Стјуарт има свако право да тако говори о мени - написао је Грант на свом “Твитеру”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана