Гранд: Станија лаже да смо публику звали да гласа за Мему!

Телеграф.рс
Гранд: Станија лаже да смо публику звали да гласа за Мему!

Београд - Челници “Гранд” продукције издали су саопштење у којем категорички демантују старлетине наводе да је концерт Амара Јашарспахића искоришћен икако би се публика позвала да својим гласовима омогући Меми Хаљевцу побједу на “Фарми”, преноси “Телеграф.рс”.

- Имала сам информацију да сам била фаворит и најјача са гласовима од првог дана па скоро до последњег. Мемо јесте био много јак, али у тренутку када је неко рекао публици да изваде телефоне и да гласају за њега, Мемо је на крају убедљиво победио – рекла је Станија, која није прецизирала о ком догађају је ријеч, али је очигледно да је мислила да је говорила о концерту Амара Јашарспахића у Какњу, који је одржан у недјељу увече у исто вријеме када и финале “Фарме”.

Челници “Гранд” продукције издали су саопштење у којем категорички демантују старлетине наводе.

- Поводом изјаве Станије Добројевић да је концерт Амара Гилета Јасарспахица у Какњу, између осталог, искоришћен и како би се публика позвала да својим гласовима омогући Меми Хаљевцу победу на “Фарми”, одговорно тврдимо да је реч о ноторној лажи и неистини. Концерт у Какњу био је поклон родном граду овогодишњег победника “Звезде Гранда” и осим слављеничке, није било друге конотације. Нико током концерта, ни једном речју није споменуо “Фарму”, нити било које име учесника ријалитија, што може потврдити 40.000 људи колико их је у недељу увече било на “Градском стадиону”, као и челници “Гранд” продукције, Саша Поповић и Жика Јакшић” – стоји у саопштењу “Гранд” продукције.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана