Гори Твитер због нових слика Никол Кидман, њени мишићи однијели награду

ГС
Foto: Твитер

Глумица Никол Кидман појавила се на насловној страни часописа "Perfect magazine" и тиме показала своју, како би многи рекли, извајану фигуру.

Сваки мишић на њеном тијелу је видљив, а крајњи циљ фотографије је портретисање јаке и стабилне жене у данашњој популарној култури - од модног свијета до телевизијског, музичког... Сходно томе, глумица је добила и награду "Савршена икона" од овог магазина.

Тим поводом и уредништво часописа "Перфецт магазине" је дало и званичну изјаву у којој каже да је Никол заслужила ову награду.

"У вријеме када је валидност церемоније додјеле награда доведена у питање и спектаклом црвеног тепиха доминирају презентери и водитељи шоуа, ми смо хтјели да јавни фокус вратимо на оне који примају награду", рекли су они.

Никол је за ту прилику понијела неколико различитих одјевних комбинација, а свака је на свој начин истакла глумичину фигуру. Што се тиче њене фризуре, ватрено црвена перика у комбинацији са различитим комадима одјеће дали су финални печат модном едиторијалу.

Ни Твитераши нису остали равнодушни на ове фотографије, те су брже-боље похитали да дају свој суд, преноси Б92.

"Апсолутно прелијепа", "богињо", "какви мишићи", само су неки од коментара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана