Гордана Ђокић изабрана за мис РС

Глас Српске
Гордана Ђокић изабрана за мис РС

Гордана Ђокић (18) из Бијељине понијела је титулу мис Републике Српске 2011. године, а њена суграђанка Дејана Драгојловић изабрана је за мис телевотинга у недјељу увече на Избору за мис РС, који је одржан у Културном центру Бански двор у Бањалуци.

Осим Ђокићеве и Драгојловићеве, пласман за учешће на предстојећем Избору за мис БиХ изборило се још 11 дјевојака, између осталих Слободанка Мандић (19) из Чајнича, Маријана Милешевић (17) из Новог Града, Бојана Лазић (17) из Српца, Бојана Мачар (20) из Сокоца, те Јована Зарић (15) из Бијељине.

Међу дјевојкама које ће се такмичити на избору за мис БиХ су и Јована Билинац (18) из Источног Сарајева, Марина Полетан (18) из Бањалуке, Вања Ковачевић (16) из Пала, Снежана Кузмановић (16) из Лакташа, Божана Стајић (18) из Невесиња, Јелена Карагић (17) из Козарске Дубице.

Избору за мис РС је претходио читав циклус регионалних такмичења из свих дијелова Српске, а само 30 дјевојака је ушло у финални избор.

Дјевојке су имале три излаза, и то у блест џинсу, купаћим костимима, те вечерњим хаљинама креаторке Маје Марукић из Београда. У забавном дијелу програма публику и гледаоце су забављали музичари Aмир Казић Лео, Игор Вукојевић и Нихад Володер Нодиво.

Програм су водиле Тања Вујичић, бх. манекенка и бивша мис БиХ и водитељка РТРС Сања Поповић. Медијски покровитељ избора "Мис Републике Српске", који је уприличен на високом нивоу, била је Радио-телевизија Републике Српске. Извор за мис БиХ одржаће се крајем јуна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана