Горан Богдан изгубио тешку борбу - са вратима VIDEO

Г.С.
Горан Богдан изгубио тешку борбу - са вратима VIDEO

Миљеник регионалне публике, хрватски глумац Горан Богдан је тренутно у Шпанији, тачније Барселони. Он је на свом Инстаграм профилу подијелио дв веома занимљива снимка.

Наиме, глумац се “борио” са стакленим вратима једног кафића јер никако није могао да их отвори, а све те његове покушаје су вјероаватно снимали његови пријатељи. Гурао је, цимао, али ништа се није десило. На крају је дошла конобарица и помогла глумцу који је затим ушао унутра.

Он је објавио тај клип на свом профилу уз пропратни текст “Me entering” (улазим).

Међутим, као шта стара, добра пjесма ДЛМ-а каже, “уђеш, изађеш и готово”, глумац је морао и да изађе из кафића, али на одласку је имао исти проблем и није могао да савлада стаклена врата, па му је конобарица опет приткла у помоћ.

Уз тај други видео и неславни покушај, написао је “Me extering” (излазим), а оба снимка су привукла велику пажњу његових пратилаца, а коментари су с само ноизали.

Тарик Филиповић је написао “Па земо мили” уз емотикон који плаче од смијеха, Нина Јанковић је употребила исти смајли, али оно што треба нагласити да су многи писали да воле људе који се не стиде својих бламова, па чак су спремни и да их подијеле. Људи су саојсећали са њим јер се сваком од нас барем једном десила оваква “испала” на јавном мјесту пуном људи, по фазону “отвори се земљо”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана