Голишава Џеј Ло у новом споту подигла прашину

Агенције
Голишава Џеј Ло у новом споту подигла прашину

Пјевачица и глумица Џенифер Лопез је за снимање новог спота изабрала хаљину са провидним детаљима, испод које није носила ништа.

Латино дива је већ неко вријеме ангажована као судија у једном талент шоуу, а упркос обавезама, Џенифер је стигла да сними пјесму "Ни Ту Ни Џо", која је недавно објављена.

На ред је дошло снимање спота, а популарна пјевачица је одабрала плажу у Флориди, када је показала своје изазовно тијело по коме је позната.

Лопезова је мамила уздахе у жутој хаљини са дугим миш рукавима који су падали до пода, а за ефекат сексепила били су задужени провидни детаљи - штрафта од груди до бутина.

Тако је пјевачица открила да испод ове креације није имала баш ништа, те да својим изгледом и у петој деценији може да парира много млађим колегиницама.

Џеј Ло одавно важи за модну икону, а њена зелена "Версаће" хаљина коју је носила на додјели "Греми" награда 2000. је проглашена за пету најлегендарнију хаљину свих времена. Готово на свим важним догађајима плијени пажњу избором одјеће, а стилисти најчешће дају позитивне коментаре о њеним модним комбинацијама.+++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана