Гола Ријана на снимању спота

Агенције
Гола Ријана на снимању спота

Иако је пјевачица Ријана увелико кренула на турнеју којом промовише нови албум, успјела је да одвоји вријеме како би снимила спот за други сингл са новог албума "Анти".

Нема ничег изненађујућег у чињеници да Ријана воли да снима секси спотове, али чињеница је такође да је овога пута отишла корак даље па ћемо је у новом споту видјети у најпровокативнијем издању до сада.

Односно, под условом да нови спот не буде цензурисан попут многих прије њега, будући да се пјевачица са Барбадоса одлучила за крајње необичан стајлинг.

Папараци су успјели да Ријану фотографишу на сету у Мајамију, гдје је снимила најновији спот, а осим танги и провидног огртача лијепа Рири није имала ништа друго на себи.

И овај спот сигурно ће бити један од најгледанијих, с обзиром на то колико је људи, а посебно мушки род воле. Поп пјевачица Ријана била је најслушанија, а америчка звијезда Бијонсе најомиљенија међу женама у претходној години. Нумера "Diamonds" преузета је 240 милиона пута.

Сигурно је једно, да се са нестрпљењем очекује овај спот, који је рађен у врхунској продукцији, на шта смо и навикли од ове диве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана