Гола Кети Пери честитала празнике

Глас Српске
Гола Кети Пери честитала празнике

Поп пјевачица Кети Пери обрадовала је своје обожаваоце оригиналном честитком за предстојеће празнике, преносе свјетске агенције.


Иако је скоро сваки њен покрет под будним оком папараца, Кети Пери то изгледа није довољно па је одлучила да привуче још мало пажње крајње провокативном божићном честитком.
На фотографији, којом цијелом свијету честита предстојеће празнике, пјевачица на глави има само црвену капу, а око тијела јој је омотана свијетлећа трака.

Голишава фотографија је прво осванула на њеном "Твитер" профилу уз текст "Срећан вам Божић и Нова година".
Иако фотографија и није најбољег квалитета, само неколико часова од објављивања појавила се на насловним странама интернет издања свјетских таблоида.

Ово није први пут да је Кети Пери објавила своје голишаве фотографије на друштвеном сервису. Она се једном приликом фотографисала потпуно гола у кади док је њене интимне дијелове тијела прекривала пица.

Такође, пјевачица не скрива своју зависност од "Твитера". Већ неколико пута је признала да је пријатељи морају држати што даље од мобилног телефона и интернета, посебно када је под дејством алкохола.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана