Гола Кејт Мос у изазовној реклами за самопотамњивање

Aгенције
Гола Кејт Мос у изазовној реклами за самопотамњивање

Популарна манекенка позната по савршеној фигури позирала је у изазовним позама у реклами за потамњивање коже, пренијеле су агенције.

Испружена испред базена, и потпуно гола, Кејт признаје да користи креме за самопотамњивање још од својих двадесетих.

- Користила сам 'Ст. Тропез' од како се први пут појавио. Прије отприлике 15 година, када сам ишла на Ибицу, нисам жељела да будем једина особа која је бијела, тако да сам морала да искористим крему - изјавила је Кејт.

- Овај препарат је веома квалитетан, и не морате да се бринете као ја некад, да ли ће се размазати и да ли ћете морати да уклањате мрље пред свима - додала је манекенка.

Уз њену затегнуту кожу и природни сјај, Кејт оправдава статус једне од најљепших жена на свијету.

Она је додала да “Ст. Тропез” има вјеродостојне производе са којима ћете осјетити веће самопоуздање.

Мајкл Фини, власник компаније, изјавио је да су апсолутно одушевљени што је Кејт Мос одлучила да буде њихово заштитно лице и да их то додатно увјерава у квалитет њиховог производа.

- Кејтин стаус модне иконе нам је веома важан и њен рад у многим рекламним кампањама за љепоту доказује да се жене широм свијета и свих година могу повезати са њом - изјавио је Мајкл.

- Не само да је прелијепа, већ има и сјајан став, а 'Ст. Тропез' оличава самопоуздање - додаје Фини.

У видеу са дешавањима иза кулиса, Никола Џос, експерт за самопотамљивање савјетује: - Потамљивање је постало дио нашег свакодневног уљепшавајућег режима а 'Ст. Тропез' производи нуде сјајне варијанте како за љето тако и за зиму.

Ова кампања није наишла на одобравање Британске организације за здрав живот, која наводи да Кејт не поставља добар примјер младим дјевојкама које ће на овај начин само упропастити свај изглед.

Међутим, експерти наводе да је ипак сигурније да уколико желите да промијените боју тијела, користите препарате за самопотамњивање него да се сунчате, али да у оба случаја треба користити крему за сунчање као предострожност.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана