Гола Ева у царству кристала

Aгенције
Гола Ева у царству кристала

Глумица Ева Лонгорија позната је по једном од најзгоднијих тијела у Холивуду, али признаје да се осјећала помало несигурно због насловне стране за шпански магазин "Ел".

Признала је да се осјећала потпуно огољено на сликању за децембарско издање часописа на коме је носила само извјесну количину "Сваровски" кристала који су јој прекрили голо тијело. Ева је позирала на клупи, полуокренута камери. Коса јој је била исфенирана у гламурозне локне, а од шминке је имала само тамну сјенку на очима. Глумица је показала савршено тијело са кристалима који су изгледали као да су насликани.

Овога пута није јој била потребна помоћ њене пријатељице, модне дизајнерке Викторије Бекам. Вики је прије неколико дана помогла Еви у финалним измјенама на хаљини коју је глумица носила на додјели Годишњих награда за хуманитарни рад и филантропију у Лондону.

Тада су се појавиле заједно, обје обучене у црно. Сви су били одушевљени јер су заносно изгледале док су стајале раме уз раме на црвеном тепиху поводом догађаја на коме се прикупља новац за помоћ женама и дјеци широм свијета. Ева је све оставила без даха у хаљини Викторије Бекам која је имала провидан дио на грудима испод кога се назирао чипкани грудњак. Шминку је чинио црни ајлајнер, мало руменила и кармин у боји коже, док је од накита имала само пар једноставних дијамантских минђуша. Ипак, комбинација са кристалима на насловници часописа била је пун погодак, судећи по коментарима бројних обожавалаца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана