Гога узела 20.000 евра да прави лом на Фарми

Агенције
Гога узела 20.000 евра да прави лом на Фарми

Пјевачица Гога Секулић биће једна од звијезда која ће се уселити на "Фарму", која почиње 1. септембра на телевизији Пинк. Пјевачица је добила хонорар од чак 20.000 евра да направи прави лом.

Секулићева ће се придружити VIP сељанима средином септембра са специјалним задатком да буде узрок сукоба међу фармерима. Гога ће, након што направи хаос, ући у равноправну трку са осталим учесницима за главну награду од 50.000 евра.

- Гога је од продукције добила задатак да многима помрси рачуне, а с обзиром на то да је позната као жена без длаке на језику, варнице ће сигурно сијевати сваког дана. Сигуран сам да ће приредити прави телевизијски спектакл - прича извор.

Иначе, већина учесника већ је спремна да се усели на имање. Претходних дана они су снимали профиле и сада чекају позив да уђу у карантин.

Учешће у ријалитију прихватили су и силиконска старлета Тијана Ђурић, Владимир Станојевић, Ивана Селаков, Лепомир Бакић, Анабела Атијас, Милић Вукашиновић, Станија Добројевић и Шабаноти.

Као специјалан гост на "Фарму" ће ући и Дара Бубамара. Она ће на имању провести двије недјеље, а према неким тврдњама, њен хонорар ће износити 30.000 евра.

Поред Гоге, у "Фарму" ће ући и Маја Николић, која је правила хаос у првој сезони. С обзиром на то да је тада допринијела високој гледаности, продуценти су ријешили да је врате на имање.

- Не могу ништа да вам откријем, знате да не смем да дајем коментаре о томе - кратко је поручила Маја.

Међу повратницима је и Нела Бијанић, која је четврту сезону напустила послије првог круга. Сада вјерује да ће бити занимљивија гледаоцима и да ће се дуже задржати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана