Гога у Њемачкој чека папире да сахрани мужа

Агенције
Гога у Њемачкој чека папире да сахрани мужа

Берлин - Пјевачици је прексиноћ у наручју преминуо супруг Игор Рамовић, за ког се удала прије само два мјесеца. Он је изгубио битку с карциномом панкреаса у болници у Хајделбергу, а болест га је савладала за само неколико седмица откад је откривена.

Сахрана за четири дана

- Гога није спавала целу ноћ. Добила је ињекцију за смирење. Не може да се помири с чињеницом да Игора више нема. Само плаче, али покушава да буде јака - каже неименовани извор из Њемачке и објашњава да је организација сахране, односно пребацивања посмртних остатака у Србију, пала на њена леђа:
- Искључила је око поднева мобилни телефон. Поред ње је само један пријатељ, који јој помаже око компликоване процедуре преноса Игоровог тела из Немачке да би био сахрањен на Топчидерском гробљу.

Тврдње извора потврдио је Зоран Рамовић, отац, који је остао у Београду.

- Чуо сам се с Гогом. Данас цео дан примам саучешћа. Тело мог сина биће превезено у Србију за три дана, а биће сахрањен по свим православним обичајима наредног дана - каже Рамовић.

О имовини ни ријечи

Игор је посљедње двије деценије живота боравио у Лондону, гдје је држао бројне клубове, у које су долазиле и звијезде попут Наоми Кембел, Гаја Ричија, Парис Хилтон, као и принца Вилијама.

Сарађивао је с познатим бизнисменом Ериком Принсом у пословима с нафтом. Из ванбрачних веза има двоје дјеце.

Гогу је упознао преко заједничких пријатеља и оженио се њоме након неколико мјесеци забављања - 12. маја у Београду.

Иако се пише да Игор у Лондону има куће, виле, фирме, о томе ништа не зна његов отац.

- Подаци о томе доступни су у његовој имовинској карти у Енглеској. Можете тамо то да проверите. Нисам упознат с тим - казао је Зоран.

Гоги колеге позајмиле новац

За операцију у Њемачкој Игору Рамовићу било је неопходно 20.000 евра, које су доставили тамошњим докторима, али је болест толико брзо напредовала да за интервенцију буквално није било времена.

- Гоги је хитно био потребан новац, а у помоћ су јој се нашле неке колеге које су јој позајмиле новац, а део су имали од уштеђевине - каже наш извор.

Жели да дође на сахрану

На Рамовићев посљедњи испраћај, како сазнајемо, жели да дође и његова бивша дјевојка Ким из Лондона, с којом има сина Себастијана.

- Мени се нико није јавио тим поводом. Могуће да ће доћи - рекао је Зоран.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана