Гога Секулић: Муж ми је умро на рукама!

Ало.рс
Гога Секулић: Муж ми је умро на рукама!

Београд - Игор Рамовић, супруг пјевачице Гоге Секулић, преминуо је синоћ послије кратке и тешке болести, сазнаје “Ало.рс”!

Према незваничним информацијама, Рамовић је тек недавно сазнао да болује од карцинома.

Лијечење је започето одмах, затражена је помоћ најбољих љекара, па су терапије обављене и у Њемачкој, али је Рамовић ипак преминуо.

Гога је са њим провела посљедње сате.

- Истина је, изгубила сам Игора! Пре четири недеље му је у Београду позилило и одмах смо отишли у болницу. Тамо му је постављена дијагноза рака панкреаса и одмах смо се договорили да оде у Немачку на лечење. Смештен је на клинику у Хајделбергу и ту је подвргнут најсавременијим терапијама, али, болест је била јача Све време сам била уз њега, држала га за руку и трудила се да будем јака за обоје. Његова мајка га је обилазила, а ја нисам желела да се одвајам ни тренутка од њега. На рукама ми је и преминуо - било је све што је Гога имала снаге да каже.

- Иако је био сјајног здравља, Игору је пре неколико недеља први пут позлило и тада смо сазнали да му је дијагностификован рак. Ишао је у Немачку да прими терапије, јер смо желели најбоље могуће лечење и до јуче је све било добро, али, нажалост, изгубио је битку са опаком болешћу - прича кроз сузе Игоров отац, Зоран Рамовић.

- Са Гогом сам се последњи пут чула када сам је позвала да дође на моју промоцију, али ми је она рекла да не може да дође, јер је у Немачкој. Нисам ни претпостављала да се о Игоровој болести ради. Шокирана сам. У потпуном сам шоку. Уместо да граде заједничку будућност и породицу, да размишљају о стварима пред њима, оваква се трагедија десила - дрхтавим гласом говори Гогина колегиница и пријатељица Јована Типшин. 

- Не, не, ја сам у шоку. Како тако одједном? Мени је јако жао, ја чак нисам ни знала да је Игор болестан. Гогу сам последњи пут видела на њеној свадби. У потпуном сам шоку и од вас сазнајем то. Позваћу је да јој изјавим саучешће - кроз сузе прича Ивана Селаков.

Игор Рамовић, бизнисмен из Лондона, и Гога Секулић су се вјенчали прије два мјесеца у хотелу Хајат у Београду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана