Гога Секулић: Имам два стана и брдо, а син је од тате добио стан у Дубаију

GS
Гога Секулић: Имам два стана и брдо, а син је од тате добио стан у Дубаију

Пјевачица Гога Секулић проговорила је недавно о некретнинама, али и о љубави, а како је открила, њен насљедник је од оца добио стан за рођендан, иако има само пет година.

"Сада ћу ексклузивно да кажем, можда се тата његов и наљути. Добио је стан у Дубаију од тате. Тата му стиже из Цириха на рођендан. Најбитније ми је да оба родитеља буду ту. Деца треба да буду максимално испоштована и вољена. Да оба родитеља учествују у одрастању детета", сматра она у разговору у "Блиц", гдје је открила у каквим је односима са бившим супругом.

"У добрим смо односима, јако коректним. Волела бих тако да остане", закључила је Гога, а једном приликом је проговорила и о некретнинама.

"Пошто се певачи хвале да имају много некретнина, ево рећи ћу и ја, имам два стана и један ауто. Стан на Врачару вреди 300.000 евра. Порез на њега сам уредно платила“, рекла је Гога кроз осмех у емисији "Премијера Викед Специјал".

Осим тога, пјевачица и њена рођена сестра наслиједиле су и велико богатство у Црној Гори.

"Сестра је добила кућу на мору, а ја сам добила планину у Мојковцу. Не планину буквално, више брдо, али не смем да кажем колико је то брдо. Много хектара има ", испричала је Гога у емисији "Звезде Гранда Специјал".

А на питање шта планира да уради са толиком земљом, Секулићева је одговара: "Па мислила сам неки рафтинг. Мислим у будућности, кад се оде у пензију мора нешто да се ради, певаћу са брда", нашалила се она.

Подсјетимо, пјевачица је недавно објавила нови, девети албум по реду, под називом "Психологија", преноси Нова.рс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана