Гога Секулић: Игоров отац је поступио на најгори могући начин

Агенције
Гога Секулић: Игоров отац је поступио на најгори могући начин

Београд - На београдском гробљу Орловача данас у 11 часова одржан је четрдесетодневни помен Игору Рамовићу супругу пјевачице Гоге Секулић, преносе агенције.

Сва у црном, Гога је у пратњи оца, Игорове мајке Зорице и тридесетак пријатеља дала помен супругу на гробу на ком је већ постављен споменик.

Пјевачица је у кратком обраћању новинарима, које је позвала чим је поп одржао опело, да се из даљине приближе хумки и послуже за покој Игорове душе, рекла да је Игоров отац поступио на најгори могући начин и да га ниједном није обишао у току болести, као и да су споменик подигле саме она и његова мајка, што су навеле и на надгробној плочи.

- Вољени никад не умиру. Гога и мама - стоји написано на споменику Игора Рамовића који је преминуо у 41. години послије тешке борбе са раком панкреаса.

Борбу за живот изгубио је послије само мјесец дана од дана када је и сазнао да болује од канцера.

Са сузама у очима Гога је истакла да јој је било неописиво тешко гледати болесног мужа уз ког је даноноћно била у току његове животне битке, и да је послије свега као једина јавна личност у породици једино она позвана да говори о Игоровој смрти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана