Гога Секулић и даље лоше након саобраћајке

GS
Foto: Instagram

Пјевачица Гога Секулић у понедељак је доживјела незгоду када ју је на пјешачком прелазу ударио аутомобил.

Иако је од немилог догађаја прошло већ 4 дана, пјевачица и даље осјећа посљедице.

“Драги моји, у понедељак сам доживела саобраћајну незгоду на пешачком прелазу, где сам уредно чекала да пређем улицу. Захвална сам Богу што сам жива и што сам била сама, док је дете било у вртићу. У Ургентном центру сам обавила преглед целог тела ради провере. Тренутно се осећам чудно, али сам свесна, без крварења и прелома, иако сам угрувана и имам јаке болове”, рекла је данас Гога.

Пјевачица је упутила апел органима да генерално реагују на понашања многих који се баве доставом хране.

“Бахато се понашају, возе по тротоарима и не поштују саобраћајне знакове. Важно је да заштитимо нашу децу и вољене особе и спречимо потенцијално горе исходе”, нагласила је Гога.

Она је признала да ће једну сцену дуго памтити.

“Остао ми је урезан хладан поглед возача који ме је ударио. Нажалост, сутрадан је тај возач наставио свој посао без икаквих последица, што заиста не могу да разумем. На срећу, добрих људи још увек има, они су позвали полицију и хитну помоћ на време”, закључила је Гога и захвалила се докторима и медицинским сестрама на професинализму у Ургентном центру.

Због ове саобраћајне незгоде певачица је принуђена да одложи заказане наступе и промоцију новог албума.

Подсјетимо, Гога је одмах послије незгоде након које је прошла са крагном око врата детаљно описала шта се догодило.

“Одлично се свега сећам. Пустила сам да прође комби, кад је било проходно кренула сам да прелазим, ниоткуда је са леве стране ушао аутомобил, човек великом брзином налетео на мене, била сам на шоферки, бацио ме је на под. Само ми је у глави било да сам жива и здрава. Плакала сам, била сам у боловима. Нисам имала крварење и ломове, пратићемо ситуацију”, рекла је након незгоде Гога, преноси Гранд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана