Гога Секулић донијела мужевљево тијело у Србију

Курир
Гога Секулић донијела мужевљево тијело у Србију

Београд - Гога Секулић јуче је дошла у Београд с посмртним остацима свог супруга Игора Рамовића, преноси “Курир”.

Пјевачица је долетјела авионом из Франкфурта након што је успјела да среди документа како би мужа могла да сахрани у Србији.

Секулићева је јуче у 16.40 часова слетјела на аеродром „Никола Тесла”, а с њом је била и Игорова мајка Зорица.

Послије су њих двије прошле царину и појавиле се на долазном терминалу, гдје их је сачекао Гогин пријатељ, који их је одвезао у њен стан на Звездари.

Према плановима породице, сахрана би требало да буде обављена данас на Новом гробљу.

- Гога је једва издржала претходна два дана. Јурила је папире и сва срећа што јој је помогао блиски пријатељ, који живи у Немачкој, јер буквално није знала где удара. Она и даље није свесна шта се издешавало и све време је на лековима за смирење како би колико-толико била присебна. Сада је тек очекује најгори део - сахрана и дефинитивно суочавање с болном истином да је остала без животног сапутника – рекао је извор близак пјевачици.

Игор Рамовић је преминуо у четрдесетој години од рака панкреаса у једној њемачкој болници, само мјесец дана откако је сазнао да је болестан и два мјесеца након што се вјенчао с Гогом Секулић.

Њихови заједнички пријатељи тврде да је Рамовић обожавао пјевачицу, као и она њега, и да се буквално нису раздвајали откако су се упознали.

Гога је била с њим и у његовим посљедњим тренуцима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана