Године им никада нису биле битне

hot.hr
Године им никада нису биле битне

Свијет познатих препун је необичних љубавних прича и парова између којих је велика разлика у годинама.

Седамдесетрогодишњи глумац Патрик Стјаурт, најпознатији као капетан Пикард из Звјезданих стаза, након два пропала брака, недавно се опет оженио, и то с тридесетпетогодишњом џез пјевачицом Сани Озел.

Педесетпетогодишњи Алек Болдвин прошле године се вјенчао с двадесетосмогодишњом инструкторком јоге Хиларијом Томас.

Четрдесетдеветогодишњи Николас Кејџ је 20 година млађу супругу Алис Ким упознао кад је радила у суши ресторану. Пет мјесеци касније су се вјенчали.

Не љубе само славни мушкарци млађе љепотице. Осамдесетогодишња Џоан Колинс је 11 година у браку с 32 године млађим позоришним менаџером Персијем Гибсоном. На питање о њиховој разлици у годинама, славна глумица се нашалила: “Ако умре, умре.” Вриједи споменути да јој је то пети супруг.

Четрдесетчетворогидшњи Хју Џекман воли старије. Његова супруга Дебра Ли Фурнес има 57 година. С њом има двоје усвојене дјеце.

Четрдесеттрогодишња Џенифер Лопез је након развода од Марка Ентонија утјеху пронашла у загрљају 18 година млађег Каспера Смарта.

Четрдесетчетворогодишња Селин Дион упознала је садашњег супруга, седамдесетједногодишњег Ренеа Ангелила на почетку каријере. Сада имају три сина.

Четрдесеттрогодишња Мараја Кери (43) нашла је срећу с 11 година млађим Ником Каноном, с којим се вјенчала након само шест мјесеци везе.

Сада се и педесетпетогдишња поп дива Мадона вјерила за 30 година млађег дечка и плесача Брахима Заибата.

Вуди Ален који има 77 година још увијек је у браку с четрдесетједногодишњом Сун-Ји Превин, с којим има двије усвојене ћерке.

Шездесеосмогодишњи легендарни Ерик Клептон се пијре 11 година вјенчао са 31. годину млађом Мелијом Мекенерџи. Занимљиво је да Мелиа кад је упознала Ерика, уопше није знала да је славан, што му се допало.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана