Гоца Тржан се разводи због Марка

Глас Српске
Гоца Тржан се разводи због Марка

Људи кажу да је за сваки развод потребно двоје, али у случају Гоце Тржан, по свему судећи, трећа особа је ипак имала пресудну улогу. Како пишу српски медији, пјевачица се већ неко вријеме виђа са Марком Лакићевићем, менаџером једне иностране компаније, због чега се, тврде добро обавијештени извори, недавно и растала од свог и даље званичног супруга Ивана Маринковића.

И док супружници чекају да се њихов брак и судски оконча, Гоца не губи вријеме, већ га проводи код свог новог изабраника на Видиковцу. Пјевачица је дошла у Маркову зграду у понедјељак око 17 часова и задржала се тамо два сата. Зграду су напустили одвојено и док је Гоца ишла до свог аутомобила, Марко је већ сјео у свој четвороточкаш, прошао поред ње и сачекао је на излазу са паркинга, одакле су једно вријеме возили једно иза другог, да би се потом растали.

Да веза није "од јуче", тврди и извор близак младом менаџеру.

- Сви људи који добро познају Марка знају да се он већ неко време виђа са Гоцом. Станари на Видиковцу су је виђали када је долазила код њега, а и њен аутомобил је често био ту паркиран - каже саговорник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана