Гоца Тржан открила како је муж зове кад је у ПМС-у

GS
Foto: Instagram

Каријера и љубавни живот Гоце Тржан одувијек су привлачили пажњу медија. Као пјевачица која је оставила дубок траг у домаћој музичкој сцени, Гоца никада није допуштала да је новински наслови или негативни коментари скрену са њеног пута.

"Ма мене то не погађа, више ме погађа туђа несрећа, бол, те неке језиве приче којих су препуне новине и портали… Ја то стварно не могу да читам и мрачи ме то, тако да ја имам неки свој балон од сапунице у којем живим, имам своје окружење које ми прија и то је то", истакла је Гоца једном приликом за Гранд.

Такође је признала да јој је Раша увијек био велика подршка када је погоде погрдни наслови који се тичу њеног живота.

"Сваког месеца има по један такав наслов, знаш како кажу ПМС немате пријатеље… Ми жене кад уђемо у те хормонске статусе онда побенавимо, срећом ја имам мужа који зна са тиме да се носи, па онда је у фазону 'добро је брко искулирај, биће све океј'. Кад сам у ПМС-у онда ме зове брка, не знам из ког разлога. Каже да тад изгледам као мали бркати човек, иначе немам бркове, али каже да ми тада порасту дуги брци као чика из Загора", рекла је са осмијехом.

Осим због доброг гласа, Гоцу Тржан милионски аудиторијум заволео је због њене храбрости да увијек каже шта мисли, не обазирући се на осуде других људи, о чему је недаво говорила за Гранд.

"Ја не волим да живим у страху, не волим страх, то је једно језиво осећање! За мене је страх ужасан и тада људи раде највеће глупости, што би рекли у страху су велике очи. Не волим да се бојим и једноставно игноришем страх", поручила је пјевачица недавно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана