Гоца се разводи по Натином сценарију

Глас Српске
Гоца се разводи по Натином сценарију

Развод Гоце Тржан одвија се по сценарију Наташе Беквалац! Иако се Гоца својевремено јавно згражавала над Натином "тужном причом", када је прије неколико мјесеци, поводом додјељивања награде атрактивној Новосађанки, прокоментарисала да не би вољела да добије признање од публике као најжаљенија, очигледно је доживјела сличну судбину. Није добила признање, али је од колегинице успјела да узме мустру за окончање брака.

Само неколико мјесеци послије развода панонске љепотице, Тржанка се такође разводи и то коришћењем "копи-пејст" методе. Распад брака прво је објављен на "Фејсбуку", затим су услиједили званично саопштење и изјаве зараћених страна, да би онда пјевачица отишла са кћеркицом на пикник. Истина, не на Златибор, али и Кошутњак може да прође као добар плагијат. И као круна свега, најављен је споразумни развод!

Изгледа да Тржанка, није знала да је може стићи оно од чега је бјежала! Гоца Тржан и њен још увијек законити супруг Иван Маринковић недавно су у интервјуима за српске медије потврдили да је на њихов брак заувијек стављена тачка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана