Гоца: Иване, стидим се што си отац мог детета!

Курир
Гоца: Иване, стидим се што си отац мог детета!

Београд - Пјевачица Гоца Тржан је послије оглашавања бившег мужа послала саопштење у којем истиче да је Иван Маринковић њена највећа срамота, преноси "Курир".

- Први пут откако сам јавна личност осећам стид. Срамота ме је мог личног избора с којим сам се поздравила пре две године, срамота ме је што знам да ће моја кћерка убрзо моћи да прочита лажи које је њен тата рекао о њеној мами. Јер како девојчици која је стално с мамом објаснити да њен отац из чисте обести, а можда и досаде, говори о томе како њена мама не брине довољно о њој, а она добро зна колико лепо живи са својом мамом - написала је она.

Она наводи да је Ивану током брака испуњавала сваку жељу.

- Чинило ми се да је за човека који је живео као у бајци у којој постоји принц илити ја, који му остварује све жеље и лишава га сваке бриге о томе шта ће сутра бити у шерпи, да ли ће возити нова кола, да ли ће имати да плати рату за стан, дететово школовање, и напослетку, да ли ће осолити ножице у мору или пропутовати светом, сасвим довољно што губи свог добротвора. Зато сам и пристала на алиментацију од 5.000 динара, да у наредних пет година скинем хипотеку са стана његове мајке и са њега обавезу солидарног дужника - навела је пјевачица.

Гоца каже да је Иван заборавио на многе ствари.

- Заборавио је како сам морала да отплатим све његове дугове. Заборавио је да помене колико хиљада евра је украо с мог рачуна на који сам га као свака глупа супруга овластила, а после му то и опростила јер сам то сазнала тек кад смо се разводили. Још већи бедак је то што Ивану тај новац није значио ништа више од уживања у скоро свим пороцима. Заборавио је и наше некада заједничке блиске људе који су били присутни кад је на мене насртао физички. Заборавио је и како је после развода од зле бивше супруге позајмљивао новац, али је изгледа заборавио и да је за њих потписао признанице. Заборавио је да не дугује годину дана алиментације, него две, илити све, пошто никад ни динара није дао за дете. Заборавио је и да сам његовој болесној мами нудила помоћ јер је Ленина бака и да ми је чак и захвалила - стоји у саопштењу.

- Каже он да Лени поред њега ништа не недостаје. Можда би то требало да питате њу, њен тата је недавно тражио да је виђа једном до два пута месечно јер, како рече, не може он да финансира та виђања. Заборавио је да сам ја била иницијатор тога да што више и кад год хоће виђа дете, баш због ње како не би патила. Али шта ја да радим кад он то неће? - стоји у саопштењу.

Претио ми је пребијањем

- Пријавила сам га полицији и стојим иза тога да ми је брутално, срамно и јадно претио пребијањем. И да, нећу одустати. Но, не бих се усудила да Лену петљам у то, како то њен тата инсинуира. Зашто би она патила због мамине лоше процене? Па ваљда ће тата умети најбоље да јој објасни која је његова поента ако је уопште има - истакла је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана