Гоца и Иван посјетили Центар за социјални рад

Глас Српске
Гоца и Иван посјетили Центар за социјални рад

Иако је развод Гоце Тржан и њеног још увијек законитог супруга Ивана Маринковића пријетио да по количини прљавог веша засјени развод Наташе Беквалац и Данила Икодиновића, по свему судећи, стампедо скандала и интрига јуче је заустављен, и то на најлогичнијем мјесту - у Центру за социјални рад.

Наиме, доскорашњи пар јуче је посјетио ову установу, али не ради покушаја мирења, јер је обома јасно да је њихов брак готов, већ како би у присуству и уз помоћ стручног лица усагласили ставове у вези са даљим васпитањем четворогодишње кћерке Лене, због које морају да остану у контакту.

Иван и Гоца у Центар за социјални рад дошли су одвојено. Она је прва стигла, али је сједила у свом аутомобилу све док није видјела да је и он дошао, послије чега је кренула за њим. Приликом сусрета се нису поздравили, нити обратили једно другом. У поменутој институцији задржали су се пуна два часа, а како причају пријатељи пара, разговор Тржанове и Маринковића протекао је неочекивано коректно:

- Иако су у собу ушли одвојено, обоје су били веома кооперативни. Пуна два сата психолог им је постављао питања и све вријеме су сарађивали.

- Састанак је прошао боље него што сам очекивала. Ово коначно почиње да личи на цивилизован однос - изјавила је потом Гоца Тржан, а Иван Маринковић је казао готово исто:

- Наш сусрет је био дио регуларне законске процедуре, после чега следи одлазак у суд и развод. Све је прошло у реду, а социјална радница била је врло задовољна што смо се потрудили да због кћеркице успоставимо добру комуникацију - задовољан је Маринковић.

Од јуче Иван и Гоца одлучно, али смирено иду ка споразумном разводу четворогодишњег брака. Изгледа да је у интересу њихове јединице пао "џентлменски споразум" о ненападању, како цијела прича не би добила размјере шпанске серије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана