Гоца добија 5.000 динара за дијете од Ивана

Глас Српске
Гоца добија 5.000 динара за дијете од Ивана

Иако би се по њиховим скорашњим изјавама у новинама рекло да нису у пријатељским односима, Гоца Тржан и Иван Маринковић су одлучили да се споразумно разведу, а њихова кћерка Лена мјесечно ће добијати 5.000 динара од тате!

Наиме, премда ником не би било мило да добије поменуту своту новца за коју ће моћи да купи само неку ситницу, другачије рјешење није могло да се нађе, јер је Гоцин још актуелни муж тренутно без посла.

- Њих двоје су одлучили да се споразумно разведу да не би око свега правили фаму. Гоца је одмах отишла код адвоката да би саставили решење у вези са имовином стеченом у браку. Једна од битних ставки је и алиментација коју ће Маринковић морати да даје за Лену. Он је сада незапослен, тако да ће уплаћивати најминималнију своту новца која је законом одређена - прича добро обавијештени извор и додаје да је логично да се Гоци то није свидјело.

- Шта може да се уради са 5.000 динара? Ништа! Aли она против тога не може. Нада се да се то тако неће завршити, односно да ће Иван наћи посао и да ће давати више пара, јер не може само она да ради и издржава дете - објашњава саговорник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана