Гоца Божиновска: Жабац је мајстор у кревету!

Курир
Гоца Божиновска: Жабац је мајстор у кревету!

Београд - Гордана Гоца Божиновска (48), која и данас важи за једну од најсексепилнијх жена на нашој естради, отворила је душу и признала да је прво сексуално искуство имала са својим бившим супругом Радетом Вучковићем, преноси “Курир”.

- Са 18 година сам дошла у Београд и пре тога нисам имала никакво сексуално искуство. Заљубила сам се у Радета и с њим сам изгубила невиност. Не сећам се како је тачно било, али знам да сам била млада и без искуства, а он нешто искуснији од мене. Заједно смо откривали чари вођења љубави, а судбина је одредила да се убрзо венчамо и добијемо дете - каже искусна фармерка, која, када су позе у питању, нема дилему.

Када је ријеч о Гоцином садашњем партнеру Небојши Тубићу Жапцу, Гоца има само ријечи хвале.

- Моја љубав са Небојшом траје већ дуго и самим тим се одлично познајемо и слажемо у кревету. Не бих волела превише да износим у јавност нашу интиму, али ћу вам радо открити да је Жабац мајстор у кревету - уз осмијех каже Божиновска.

Није битно да ли је он одозго или ја, додала је, битно ми је да га током вођења љубави гледам у очи.

- Тада се страст највише види. Иначе, за све је најбитнија љубав. Шијана сам бескрајно волела и с њим ми је све одговарало, нисмо бирали ни место ни време - каже фолк звијезда, која је пробала вођење љубави на необичним мјестима, али јој је кревет био и остао омиљен.

- Пробала сам то и у природи, и у аутомобилу, у мору, у базену, али ми је увек нешто сметало, жуљало ме. Кревет је ипак непревазиђен - каже Божиновска и додаје да није имала ни изблиза толико партнера колико многи мисле.

Не знам да водим љубав без емоција, казала је.

- Битно ми је да ми се најпре неко допадне, да се заљубим, па тек онда долази секс. Нисам се много пута заљубљивала, па ни списак мојих партнера није дуг. Сигурно је много краћи него што се претпоставља, а тачан број нећу рећи јер за мене моји мушкарци нису били бројке - прича Гоца, којој код избора партнера није пресудан физички изглед.

- Најлепши од свих мојих партнера био је мој покојни супруг Зоран Шијан, али ни код њега физички изглед није био пресудан. Заљубила у његову душу, нежност и љубав коју ми је пружао, а не у изглед. Тако је и са сваким другим мушкарцем у мом животу - прича Божиновска.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана