Глупе ствари које су славни изјавили за Плејбој

Vulture, Б92
Глупе ствари које су славни изјавили за Плејбој

Након инцидента који је избио након интервјуа који је за лист Плејбој дао Гери Олдман, рјешили смо да вам дамо увид у још неке прилично контроверзне изјаве познатих особа за овај лист.

Погледајте које су још звијезде подигле приличну прашину у својим интервјуима за магазин Плејбој, а које је сакупио "Vulture":

1965: Шон Конери

Конери је био у сред свог Џејмс Бонд тренутка када га је Плејбој интервјуисао. Глумац је у једном тренутку престао да се држи „сценарија" када је рјешио да да своје мишљење о томе како треба дисциплиновати жене:

„Мислим да нема ништа претерано погрешно са тим да ударите жену. Ударац отвореном шаком је оправдан – уколико све друге алтернативе пропадну и ако сте дали довољно упозорења. Уколико се жена понаша као кучка или је хистерична, онда учините то".

1971: Џон Вејн

Најпознатији глумац вестерн филмова имао је пуно тога да каже о пропасти филмске индустрије.

По његовим ријечима – Холивуд је постао перверзан када је почео да снима филмове о геј мушкарцима, осврћући се на филм „Поноћни каубој".

Вејн је приликом интервјуа ријешио да се позабави и сложеним питањем боје коже: „Вјерујем у надмоћност бијеле расе све док црнци не буду едуковани до тачке када могу да преузму одговорност. Не вјерујем да би требало давати позиције власти или просуђивања неодговорним људима".

1976: Џими Картер

Гласачи су се у великом броју жалили на Картерове ставове у вези са невјерношћу: „На многе жене сам гледао са пожудом у очима. Починио сам прељубу у срцу велики број пута".

1995: Снуп Дог

У сред разговора у пуцању из кола у пролазу, новинар је Снупа Дога упитао слиједеће: „Да ли мислите да су недужни пролазници оправдане жртве"?

"Наравно да јесу. Уколико желите да уклоните некога, а то вам је једина прилика, али у свом наручју има бебу или је са мајком, ипак нећете пропустити своју прилику. То је менталитет улице. Уколико пропустите да учините оно што вам је била намјера, можда слиједећи пут ви будете испред његовог нишана".

Касније у тексту Снуп је такве ситуације назвао паклом, али ипак, тешко је ублажити шок који су претходне реченице изазвале.

2004: Колин Фарел

Популарни глумац рјешио је да буде отворен у вези са његовим афинитетом према дрогама: "Сасвим је у реду узимати херион, све док имате мјере".

Касније је изјавио да је тај коментар био једна од највећих грешака у његовом животу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана