Глумицу наљутиле приче о разводу

Агенције
Глумицу наљутиле приче о разводу

Један од најљепших парова, супружници Софија Вергара и Џо Манганијели тренутно пролазе кроз праву медијску хајку. Разлог је спорна фотографија, која је покренула спекулације о разводу. Вијест да се након више од годину брака складан и срећан пар суочава са кризом, одјекнула је као бомба.

Спекулације је покренуо амерички магазин, који је објавио да се Вергара разводи, а као разлог наводи се трећа особа. Они су причу документовали фотографијама, на којима се види да глумица не носи бурму на руци. Вергара је због ове насловнице побјесњела, а колико је била љута говори и чињеница да је уредника часописа назвала "идиотом". Лијепа глумица се путем друштвене мреже обратила својим фановима, објаснивши да је прстен са њене руке уклоњен у "фотошопу", као и да је човјек са којим је овај лист доводи у везу заправо њен пријатељ и сарадник.

- Ако је неко желио да креира лажну вијест тако што ми је уклонио прстен, прво је требало да се увјери да је он уклоњен са свих осталих фотографија које су настале те ноћи у Риму - написала је Вергара на "Инстаграму".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана