Глумица у страху за живот: Бивши је покушао да ме убије

Агенције
Глумица у страху за живот: Бивши је покушао да ме убије

Звијезда серије "Модерна породица" Сара Хајланд провела је четири године у вези са Метјуом Прокопом потив кога се сада изборила за забрану прилаза јер ју је злоставјлао.

Двадесеттрогодишња Сара, која у серији „Модерна породица" глуми Хејли Данфи добила је забрану прилаза против свог бившег дечка зато што ју је гушио и претио да ће је убити.

Како медији наводе, глумица је као свједока навела своју мајку, а тврди да ју је дечко све вријеме њихове везе малтретирао физички и психички. Метју, који је такође глумац ју је током посљедње свађе гурнуо на аутомобил и почео да гуши.

"Толико је био снажан да нисам могла да дођем до даха. Уплашила сам се и била сам у страху за свој живот", наводи се у документима до којих је дошао сајт „ТМЗ".

Када је одлучила да раскине са њим у помоћ јој је притекла Џули Бовен, колегиница која јој у серији глуми мајку. Ипак, када је Метју видео Џули и остатак екипе, престрашио се, почео да вришти и изјурио из куће, те на Сару бацио упаљач.

Штавише, она наводи да је претио да ће јој запалити кућу и да никада више неће видјети свог пса. Када је коначно окончала везу слао јој је узнемиравајуће поруке и претио да ће се убити.

Он се прије пар мјесеци пријавио на рехабилитацију, али је добровољно и напустио након кратког времена, када је Сара одлучила да затражи забрану приласка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана