Глумица смршала 23кг и признала да се “преждеравала до смрти”

Агенције
Глумица смршала 23кг и признала да се “преждеравала до смрти”

Аустралијска глумица, Ејџеј Рочестер прије само два мјесеца кладила се с двије аустралијске водитељке да ће смршати након што је у њиховој емисији изјавила да се “преждеравала до смрти”.

Четрдесетчетворогодишња глумица, која до прије пар година била топ форми да би се касније нагло угојила, толико је одлучна у жељи да смрша да је са водитељкама Кајли и Џеки направила и уговор.

Прије само недјељу дана Ејџеј је изјавила да је за само двја мјесеца изгубила 23 килограма, а лијепу вијест је објавила на Твитеру. Резултате је показала у свом омиљеном купаћем костиму с дезеном америчке заставе.

Ипак, Ејџеј чека још пуно посла. Битка са килограмима тек је почела, а почетком године она је у једној радијској емисији говорила и о депресији која је узрокована дебљином.

“Сваке недјеље добијем један килограм. Огромна сам. Да будем искрена, могу појести хрпу ср*** сваки дан, а послије бих само лежала јер не могу да се помјерим”, открива она.

У уговору који је склопила са водитељкама наводи се да ће јој оне дати 20 хиљада долара уколико успије у свом циљу да смрша, а ако не новац одлази у хуманитарне сврхе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана