Глумица се на додјели Емија појавила у чудној хаљини па узроковала урнебесна поређења

ГС
Foto: Агенције

Глумица Oбри Плаза појавила се у блиједожутој хаљини на црвеном тепиху додјеле Емија носећи комад из Loewe колекције за прољеће/љето 2024. који је узроковао много урнебесних поређења на друштвеним мрежама.

Звијезда серије "Parks and Recreation" (39) изгледала је спремна за прољеће у својој жутој хаљини, која је имала квадрат од тканине налик врећи за храну на предњем дијелу с огромном златном иглом прободеном кроз њу.

Показала је леђа у креацији с изрезом позади, упаривши хаљину са златним штиклама на платформу те уз наушнице и прстење Ефи.
Плаза – која је ново заштитно лице Loewea  – носила је косу у полуподигнутом стилу, с тамним ружем и блиједорозим маникиром.

Убрзо по објави фотографија с догађаја на друштвеним мрежама су услиједила урнебесна поређења њене хаљине с разним предметима.

"Зашто се обукла као кутија за ручак у папирној врећици?", написао је корисник Твитера као одговор на фотографије звијезде.

"Изгледа као да је закачила сиперчић на предњи дио хаљине", написао је други корисник Твитера.

Трећи обожаватељ упоредио је њен изглед са пост-ит цедуљом коју је Кери Бредшп добила од Џека Бергера у епизоди серије "Секс и град", а редала су се поређења са сиром у листићима, разним врстама цедуљица и наљепница те папиром за штампање, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана