Глумица први пут проговорила о вези са принцем Харијем

Агенције
Глумица први пут проговорила о вези са принцем Харијем

Глумица Меган Маркл коначно је проговорила о својој вези са принцем Харијем и открила да су шест мјесеци били у вези, прије него што је јавност за то сазнала.

Она је за магазин "Ванитy Фаир" испричала да су "заиста срећни и заљубљени" иако су због претјеране пажње медија морали да прођу трновит пут.

Прошлог новембра је Хари јавно критиковао медије који "малтретирају и узнемиравају" његову дјевојку, а сада је то прокоментарисала и Маркл.

"Било је изазова и они долазе у таласима. Неким данима је теже, неким лакше. Још имам свој систем подршке и наравно подршку мог дечка", рекла је она.

Меган је за магазин испричала и да је веза са принцем није промјенила.

"Мислим да је на крају крајева ствар врло једноставна. Ми смо двоје људи који су срећни и заљубљени. Били смо врло тајновити око пола године, док се није сазнало за нашу везу, а ја сам током цијелог тог периода радила. Једино што се промјенило је перцепција људи. Ја се нисам промјенила. Иста сам особа каква сам била и никад нисам дозвољавала да ме веза дефинише".

Маркл и Хари и даље штите своју приватност. Можда је баш то разлог што су за прославу Меганиног 36. рођендана одабрали Боцвану.

"Сигурна сам да ће доћи вријеме када ћемо изаћи и испричати нашу причу, али се надам да људи разумију да желимо неко вријеме за себе. То је за нас. Дијелом је наша прича посебна зато што је само наша. Али, ми смо срећни, а и ја сама волим добре љубавне приче".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана