Глумица проговорила о еротској сцени коју је снимао њен син

GS
Foto: HelloMagazine

Елизабет Харли открила је како се осјећала док је снимала сцену секса за редитељски деби свог сина Дамиана.

Трејлер за "Strictly Cofindential" приказује 58-годишњу глумицу како се забавља с другом женом у сценама које је снимио и режирао њен син.

Дамиан (21) је иначе модел и филмски редитељ којем је ово први дугометражни филм.

Харли је објаснила да ју је син опустио на снимању и навела да је "лијепо" имати некога иза камере ко пази на њу.

"Оно што је његов сценарио захтијевао од мене нисам радила у филмовима много пута. Али зато што је он био тамо осјећала сам се сигурно и збринуто, знала сам да ће он пазити на мене. Заправо је на неки начин ослобађајуће радити са својом породицом. Можда ћу то поновити", рекла је глумица у изјави за Access, преноси б92.

У међувремену Дамиан је за "Access" рекао да иако га људи сматрају контроверзним зато што је снимао своју мајку у оскудној од‌јећи, он то не види тако.

"Шоубизнис је темељни дио мог цијелог живота. Дакле, нама то није спорно. Она снима мене, ја снимам њу", рекао је.

Иначе, драма прати Мију, коју глуми звијезда CBBC-ja Џорџија Лок, која је увучена у "свијет секса, дволичности и издаје" док покушава да открије мистерију која окружује самоубиство њене најбоље пријатељице Ребеке.

Трејлер приказује Мију како се враћа на егзотично карипско острво, гд‌је је Ребека умрла и уз разоткривање старих страсти заклиње се да ће сазнати истину о смрти своје пријатељице.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана