Глумица отворено о силовању: Нисам жељела да будем жртва

Aгенције
Глумица отворено о силовању: Нисам жељела да будем жртва

Глумица Габријел Јунион гостовала је у јутарњем програму "The View" гдjе је отворено причала о томе како је преживjела ово страшно искуство....

Четрдесетједногодишња глумица, која се ускоро удаје за кошаркаша NBA лиге Двејна Вејда, присjетила се ужасног искуства које је преживjела са само 19 година, те открила зашто никада није прихватила да носи етикету "жртве".

"Када вам се деси нешто тако страшно сви се окупе око вас, али ви знате да је то због нечег лошег. Зато толику пажњу нисам могла да поднесем. Мрзила сам што ме гледају као жртву. Жељела сам да побједим и да се издигнем изнад читаве ситуације. Васпитана сам да будем независна жена и тако је морало да буде", рекла је.

Габријел каже да је срећа у несрећи била што се инцидент догодио у прометном дијелу града, те је полиција могла брзо да реагује.

Иначе, немили догађај одиграо се када је Габријел имала само 19 година и радила у бутику обуће Pauless ShoeSource преко љета. Бивши радник фирме упао је у радњу и под претњом пиштоља опљачкао касу, те сексуално напаствовао данас славну глумицу.

Иако је нападач ухапшен и осуђен на 33 године затвора, Габријел каже да је своју моћ повратила тек онда када је тужила и послодавца на чијем се посjеду десило силовање.

Она је такође упозорила родитеље да провjере криминалну историју пословања ове фирме прије него што пошаљу дјецу да тамо раде.

Када је уз помоћ пријатеља и породице пребродила овај инцидент Габријел се вратила на Универзитет у Калифорнији и дипломирала социологију. Своју каријеру почела је као модел, а прославила се улогама у филмовима "Bring It On " и "Bad Boys II", а тренутно глуми у серији "Being Mary Jane".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана