Глумица открива: Дjеца Тома Круза и Никол Кидман су натjерана да мрзе мајку

Агенције
Глумица открива: Дjеца Тома Круза и Никол Кидман су натjерана да мрзе мајку

Лиа Ремини изнијела је шокантне тврдње на рачун славног глумца, његових бивших супруга и њихове дјеце.

Глумица коју имамо прилику да гледамо на Fox Life каналу у серији "Бивши", побјегла је од сајентологије и сада је написала књигу у којој открива све, а коју је назвала "Она која прави проблеме: Како сам преживјела Холивуд и сајентологију".


У овој књизи Лиа је испричала како је 30 година живјела по правилима сајентологије, али да је за добро своје ћерке пре 2013. напустила цркву и окренула јој леђа. Тиме што је одлучила да проговори против њих навукла је гњев слиједбеника ове секте, али на то је, како тврди, спремна.

Између осталог, у књизи су описани и догађаји са вечере пред вјенчање Тома Круза и Кејти Холмс, током које је њихова ћеркица, малена Сури, остављена да вришти на поду тоалета и да нико није покушао да је смири.

Такође, описан је и сусрет са Белом и Конором, дјецом коју су Том и Никол Кидман усвојили док су били у браку, са којим се након очевог вјенчања са Кејти возили ка аеродрому. Тада је Лиа питала дјецу да ли су скоро видјели своју мајку, Никол, и планирају ли.

"Не, ако могу да бирам", одговорила је тада 13-годишња Бела и додала:

"Наша мајка је је*ена СП".

Особе које су напустиле сајентологију, изгреднике, називају скраћено СП (Suppressed Person) и црква их сматра непријатељима, те су сви коју су остали под окриљем секте дужни да их тако третирају, па макар то била и њихова дјеца.

Сајентолошка црква је демантовала ове наводе, упутивши Лији веома грубе ријечи.

"Свака тврдња коју износи г-ђица Ремини не само да је неистинита, већ је глупа и смијешна. Она само покушава да се очеше о популарност велике звијезде. Осим тога, сваки гост, осим г-ђице Ремини поштовао је молбу да не открива приватност овог пара. То говори много о томе каква је особа г-ђица Ремини саможива, непристојна и срамотна."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана