Глумица открила с ким је изгубила невиност у 35. години

GS
Foto: Instagram

Глумица Ребел Вилсон недавно је открила да је изгубила невиност у 35. години, а сада је открила и с ким.

Вилсон је у својим мемоарима ''Ребел Рисинг'', објављеним 2. априла, открила да је изгубила невиност с глумцем Микијем Гучом, с којим је потакнула гласине о романси 2015. године.

"Микс, знам да би ово могла бити новост за тебе ако ово читаш, али да, изгубила сам невиност с тобом", открила је Вилсон.

Глумица је објаснила да су њих двоје били у вези шест мјесеци и да их је упознала њена колегица из филма ''Pitch Perfect'' Хана Меј Ли.

Присјетила се како је Гуч дошао у њен живот након што је научила да је "живот кратак" послије дијагнозе рака своје мајке.

"Нисам жељела живјети свој живот без искуства секса. Искушења љубави. Избацила сам у свемир да сам коначно спремна. Осјећаћу страх и једноставно то учинити", - написала је Вилсон.

Комичарка се присјетила да је "пробала вибратор" и гледала "неке порнофилмове" припремајући се за тај тренутак те да се то догодило у хотелу док је снимала филм ''How to Be Single''.

"А онда се једноставно догодило. Напокон сам се сексала. И чини ми се да први пут у своје тијело уносим оне лијепе хемикалије за секс, што ме стварно веже за њега. Готово сам на својој највећој тежини, али овај ме супер тип сматра пожељном. Осјећам се невјероватно", написала је.

Тврди да је "касно процвјетала"

Што се тиче њене одлуке да то открије у својим мемоарима, Вилсон је у разговору за Пеопле рекла како се нада да ће показати младима да "не морају сви изгубити невиност као тинејџери".

"Не мора свако изгубити невиност као тинејџер. Људи могу причекати док не буду спремни или док мало сазрију. Мислим да би то могла бити позитивна порука. Очито не морате чекати док не уђете у тридесете као ја, али не бисте требали осјећати притисак као млада особа",  рекла је она.

Глумица за себе тврди да је "касно процвјетала" и признаје да је понекад знала напустити просторију када би се покренула тема о сексу, пише "Index".

"Људи су ми знали рећи да је губљење невиности с 24 године било доста касно. Ја сам си размишљала: ''О, направила сам то с 35. Ако то признам, бићу највећа лузерица'', додала је.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана