Глумица открила када и с ким је изгубила невиност

Агенције
Глумица открила када и с ким је изгубила невиност

"Само да ставим телефон у брусхалтер", била је прва реченица на почетку интервјуа са Хилари Даф. Након што је рукама намјестила груди у које се "смјестио" ајфон, позната плавуша је почела своју интимну причу о разводу, губитку невиности и везама без обавеза.

-Нисам мислила да ће бити лако – прокоментарисала је Хилари Даф свој развод са хокејашем Мајком Комријем. Њих двоје су се раставили прије три године, а имају двогодишњег сина Лука.

Она признаје да је због добре репутације била спремна на многе ствари, а између осталог, прекинула је нека дугогодишња пријатељства.

- Када сам имала 19 година, скупила сам све своје пријатеље и многима рекла да не могу више да им будем другарица. Били су у фазону да сам куч*ка. Шта радим, добра репутација ми је много важна. Битно ми је шта ће други људи да кажу – каже Хилари.

Иако је тако, признаје да је као тинејџерка изгубила невиност. Њен дечко је тада имао 26 година.

- Имала сам момка који је тада имао 26 година, а била сам тинејџерка. Шта мислите да сам радила? – открила је слатка глумица и додала да је "њен први" био Џоел Маден, који је сада у браку са Никол Ричи.

Хилари је такође навела да понекад ужива у опуштеним везама, такозваним "без обавеза".

- Урадила сам понеку "прљавштину", ту и тамо. Имала сам опуштене везе… Знате оно када вам тај мушкарац није то то, али се лудо забављате са њим. Уживам у томе – рекла је Хилари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана