Глумица Кери Фишер добиће постхумно звијезду на Холивудској стази славних

Tanjug
Foto: newstalk

ЛОС АНЂЕЛЕС - Глумица Кери Фишер добиће постхумно звијезду на Холивудској стази славних, али породични спор ризикује да засјени ту прилику.

Холивуд одаје почаст преминулој глумици - принцези Леји - данас, 4. маја на Дан Ратова звијездa, пренио је Би-Би-Си.
 

   Међутим, избила је свађа Били Лурд, кћерке Кери Фишер са њеним братом и сестрама.
 

   Брат и сестра Фишерове критиковали су Били Лурд што их није позвала на тај догађај, док их је она заузврат оптужила да покушавају да искористе смрт њене мајке.
 

   Фишер је преминула 2016. године у 60. години.
 

   Глумац из Ратова звијездa Марк Хамил је 2018. предводио позиве да се његовој колегиници додјели звијезда на Булевару славних у Холивуду.

    Када је прошлог мјесеца потврђено да ће она коначно добити ту част, он је рекао да то долази са закашњењем и да је одавно заслужено.
  

 Међутим, њен брат Тод Фишер рекао је да није на листи гостију.

    Полусестра Џоли Фишер објавила је поруку у своје име и у име сестре Трише Ли Фишер рекавши да је чудно то што неће бити присутни да прославе своју сестру коју су обожавале.
 

   Кћерка Кери Фишер, Лурд је одговорила у саопштењу објављеном у "Холивуд рипортеру", да је истина да их није позвала, али да су они данима након смрти њене мајке давали више интервјуа и продавали књиге за много новца о њеној мајци и баки глумици Деби Рејнолдс не консултујући их.
  
 "Иако признајем да имају право да раде шта год желе, њихови поступци су ме веома повриједили у најтежем тренутку у мом животу. Одлучила сам да се носим са њеним губитком и још увијек бирам да се носим са њеним губитком на много другачији начин", навела је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана