Глумица је открила зашто не жели да се слика с фановима и нећете је мрзити због тога

Агенције
Глумица је открила зашто не жели да се слика с фановима и нећете је мрзити због тога

Глумица Ема Вотсон прилично се разликује од већине својих колегиница, а колико жели да сачува своју приватност и остане чвртсо на земљи открила је и у недавном интервјуу.

 "Сједићу и одговараћу на свако могуће питање о Харију Потеру које имате за мене, али не могу да се фотографишем. Морам пажљиво да бирам тренутке за комуникацију са фановима и да направим разлику у томе коме сам само позната личност којом неко хоће да се похвали да је срео и усликао, а коме ћу уљепшати недјељу. Дјеци никада не кажем не, на примјер."

Глумица такође открива да не воли да говори о свом приватном животу, али не зато што глуми звијезду него не жели себи да закомпликује живот.

"Желим да будем досљедна: не могу да говорим о свом дечку у неком интервјуу, а да не очекујем да ме након тога не прате папараци чим напустим кућу. Не можес да имаш све." Мало је размислила, прије него што је наставила: "Примјетила сам да, у Холивуду, особе са којима се забављаш се ‘уплету’ и у цијелу причу око филма који треба да промовишеш и постану дио циркуса. Не бих вољела да особа са којом сам помисли да је и она дио шоуа", рекла је глумица.

Због тога су јој замјерали многи људи из индустрије, али она никоме неће дозволити да јој наруши приватност.

"Дешавало се да ми је агент или филмски продуцент рекао ‘Правиш велику грешку.’ Али, чему толики успјех, ако изгубиш разум у међувремену? Тада сам морала да кажем нешто попут ‘Људи, ја морам да се вратим у школу’, или ‘Морам да одем кући и проведем неко вријеме са својим мачкама’, како бих повратила равнотежу. Они би ме погледали и запитали се да ли сам луда, али је, заправо, баш супротно", објаснила је глумица, која је одбила улогу у Оскаром награђеном филму "Ла Ла Ланд", али је зато прихватила улогу у адаптацији филма "Љепотица и звијер".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана