Глумица из "Срећних људи" доживјела инфаркт

ГС
Foto: Printscreen

Глумица Наталија Влаховић Чуљковић доживјела је инфаркт.

Представници седме умјетности слошило се у Црној Гори када је била на рођендану код супруге Жарка Зечевића, Мирјане. Нормалан ток вечери се претворио у праву драму.

Ову информацију за Курир је потврдила њена кћерка, Теа Чуљковиц.

"Тачно је, мама је изненда доживела инфаркт. Молим вас само да нас разумете у овој ситуацији", потврдила је њена насљедница.

Глумица је одмах хоспитализована и одрађене су јој све детаљне анализе. Она се и даље налази у болници у Црног Гори. Чека се да се пребаци на лијечење у Београд.

Наталија је једном малом улогом освојила је срца нације, и то у серији "Срећни људи", гдје је тумачила лик најбоље другарице чувене Ђине, коју је играла Дубравка Мијатовић. Судбина се поиграла са њом и након те улоге више се није појављивала на малим екранима.

У свијет кинематографије упловила је са свега шест година када се појавила у серији "Грлом у јагоде", а у потом је уписала Академију драмских умјетности, завршила и добила улогу у серији "Срећни људи" у којој је тумачила лик Соње Вуловић. Играла је у "Госпођи министарки", у филму "И то ће проћи" и другим. И док су јој многи предвиђали велики успјех у каријери и да ће имати озбиљну славу, трагедија која ју је задесила стопирала је све.

Наиме, глумица је била удата за бизнисмена Милоша Чуљковића који је 1998. године имао страшну саобраћајну несрећу у Црној Гори, а када су љекарске екипе дошле на лице мјеста, могли су само да констатују смрт.

У то вријеме, Наталија и Милош имали су кћерку која је имала свега неколико година, све то ју је страшно погодило и тада је одлучила да прекине да се бави глумом, због чега сљедећих 15 година нисмо имали прилике да је видимо ни у једном пројекту филмске или позоришне сцене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана