Глумица банкротирала: Више се брине за ботокс, него шта ће да једе петоро дјеце

Агенције
Глумица банкротирала: Више се брине за ботокс, него шта ће да једе петоро дјеце

Тори Спелинг је била звијезда тинејџерске серије "Беверли Хилс 90120", а већ прије снимања ове серије деведесетих је уживала у слави јер је њен тата био познати продуцент Арон Спелинг.

У том периоду Тори је уживала у лагодном животу, али након татине смрти посвађала се са мамом и од тате тестаментом није добила своту коју је прижељкивала.


Ипак, финансије јој нису јача страна и трошила је више него што је зарађивала, а то јој се сада обило о главу. Држави дугује шест милиона долара за порез, а њеном супругу пријети затвор зато што већ годину и по дана није платио алиментацију бившој жени.

"РадарОнлајн" пише да су Тори и Дин недавно добили пето дијете, а упркос томе што су банкротирали Тори не одустаје од својих третмана за уљепшавање. Тужна је што су јој рачуни блокирани, па не може да иде на редовне третмане ботоксом и сада јој је главна брига како ће да наћи новац.

Њени познаници су шокирани оваквим размишљањем и уопште не схватају како јој је ботокс важнији од тога како ће прехранити дјецу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана