Глумци се буне: Срамота је да Сека Алексић буде Штрумпфета!

Телеграф.рс
Глумци се буне: Срамота је да Сека Алексић буде Штрумпфета!

Београд - Изгледа да чланови глумачке екипе који су синхронизовали цртани филм “Штрумпфови 2″ нису баш најсрећнији што је Сека Алексић позајмила глас Штрумпфети, а најгласнији је био Слободан Стефановић, који је на свом “Твитер” налогу написао да не би учествовао у овом пројекту да је знао да ће у екипи бити и популарна пјевачица, као и да је она добила улогу “по директиви”, преноси “Телеграф.рс”.

- Е да, имам премијеру Штрумпфова у недељу. Сека Алексић даје глас штрумпфети. Кажу, маркетиншки је добро. Ел може мој штрумпф на боловање? – написао је Слободан Стефановић.

И сад испаде Сека већа институција од штрумпфова. Као они не могу да се добро продају без Секе. Ма чекај… написао је даље он.

На питање једног од твитераша да ли је Алексићевој улогу дао Драган Вујкић Вујке или је у питању директива, Стефановић, који је ове године добио награду “Зоран Радмиловић”, одговорио је:

- Није Вујкић већ је директива. У сваком случају, сви смо профи урадили посао и оно за шта смо плаћени. А остало, је*и га…

Помешај ове ноћи црно и златно ..ти дам ти дам ти дам… - написао је он.

На крају, глумац Позоришта на Теразијама је објаснио да не би прихватио ову улогу да је знао да ће му друштво правити Сека Алексић:

- Неке ствари сазнаш прекасно. Свеједно, нисам оћутао – казао је он.

Премијера филма “Штрумфови 2″ заказана је за 28. јул, а ово остварење ће од 1. августа бити на редовном бископском репертоару.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана