Глумци из Мјесечине заштитно лице Кевина Клајна

Агенције
Глумци из Мјесечине заштитно лице Кевина Клајна

Глумци из филма "Мјесечина" награђеног "Оскаром" постали су заштитно лице "Кевина Клајна".

Филм је исписао историју поставши први филм икада са ЛГБТ тематиком који је освојио престижну награду "Оскар", а главни јунаци Треванте Роудес, Астон Сандерс и Махершала Али имају још један разлог за славље.

Они ће промовисати нову "Кевин Клајн" колекцију, а пред собом већ имају нове пројекте, па нема сумње да ћемо их често виђати на малим екранима.

Наиме, Махершхала Али, који је у недјељу увече однио кући "Оскара" за најбољег глумца у споредној улози, тренутно ради на филму "Алита: Баттле Ангел" у ком ће му се придружити Кристоф Валц и Џенифер Конели.

Ни Треванте Роудес не заостаје за колегом, па ћемо га у наредних годину и по дана гледати у чак пет филмова, претежно акција, као што су "Horse Soldiers" и нови "Предатор". Роудес се некада бавио атлетиком и у овој реклами је заиста и имао шта да покаже.

Астон Сандерс је током снимања подијелио како се осјећа када је слава у питању: "Ја сам веома духовна особа и схватам да морам да водим рачуна шта показујем свијету, јер се све што сам икада желио сада остварује".

Кампањи се придружио и млађани Алекс Хиберт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана