Глумци из ‘Игре судбине’ о Кораими Торес: Свакa јој част на енергији и стрпљењу!

Г.С.
Foto: Телеграф

Позната глумица из Колумбије Кораима Торес, позната као Касандра, три дана је боравила у Србији због пословног ангажмана у серији „Игра судбине”.

У овом серијском остварењу појавиће се као специјални гост, а глумци су са одушевљењем подијелили своја искуства са њом.

Лука Рацо, један од главних јунака серије, имао је прилику да ради са планетарно популарном глумицом и истакао је њен срдачан карактер.

- Морам признати да је Кораима дивна и срдачна особа. Од првог момента кад је дошла на сет када смо је упознали, одушевила ме је топлином и искреношћу. Највише ме је импресионирало то колико је отворена и колико са љубављу прилази људима. Грли их када их упозна, што заиста на неки начин створи осјећај блискости са њом иако се тек упознала са свим људима који учествују на овом пројекту. Има неку заразну енергију, насмијана је, весела стално, што ја прилично цијеним код људи и то бих морао да истакнем. Сама сарадња са њом је била предивна. Једно велико искуство и хвала продукцији што су нам омогућили да је упознамо и да радимо са њом - испричао је глумац.

Он се осврнуо и на прославу која је приређена у част Касандре, истичући да је атмосфера била феноменална, преноси Телеграф.

- Што се тиче журке, било је феноменално. Сви су били весели и уживали уз музику. Интересантно је што се и она одлично забавила. Играла је чак уз нашу домаћу музику и неке наше песме. Играла је са екипом, са свим људима. Мислим да не постоји особа која је била на журци, а да се она није упознала са њом, разменила коју реч, поздравила и сликала. Свака јој част на енергији и стрпљењу за све нас који смо били тамо. Једно лепо искуство, леп део пројекта на ком је она учествовала и добра журка - рекао је Рацо.

 

Драгана Мићаловић није дијелила кадар са Кораимом, али је имала прилику да је упозна и разговара с њом током журке.

- Предивна је. Пуна љубави, радости… Ко год је желео од екипе да поприча са њом, срчано ие прихватила разговор. Она је дефинитивно сећање на најбежбризнији период живота и мислим да је велика ствар ово што је продукција урадила. Касандра је оличење, прва асоцијација теленовела и сапуница - рекла је Драгана.

Подсјетимо, Кораима је у разговору са новинарима на конференцији у студију телевизије „Прва”, причала је о нашој земљи, храни и многим другим стварима.

Њој је продукција серије „Игра судбине”, у којој је добила улогу направила невидјену журку, а у неком тренутку лијепа глумица је пала у севдах и заплесала уз музику.

Касандра није скидала осмијех са лица, па се може рећи да се сјајно провела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана