Глумац узвраћа ударац: Тужио мушкарца због “лажи о физичком насиљу”

Агенције
Глумац узвраћа ударац: Тужио мушкарца због “лажи о физичком насиљу”

Глумац Алек Болдвин тужио је мушкарца који је раније тврдио да га је овај познати глумац ударио у лице за вријеме свађе због паркинг-места на Менхетну, преносе амерички медији.

Болдвин је ухапшен и оптужен за узнемиравање након свађе на Менхетну прошле године, пише Скај њуз.

Болдвин је признао кривицу и пристао је да иде код психијатра како би добио терапију за контролу бијеса, али је наводно сада тужио човјека који је рекао да га је он ударио, због изношења “лажи о физичком насиљу”.

Такође, његов адвокат каже да је мушкарац лагао у полицији у вези с нападом и да га је глумац само “лагано одгурнуо” током сусрета.

Према страници “Сикс”, чак и болнички записи и снимци видео-надзора показују да је прича о премлаћивању била лаж.

“Када се два Њујорчанина сукобе због паркинг-мјеста, обично се догоди да размјене неколико оштрих ријечи и наставе даље са животом. Међутим, то се овдје није догодило. Овај мушкарац је умјесто тога изнио лажну причу о сусрету и одбио је да крене даље”, стоји у тужби.

У тужби се наводи и то да се Болдвин само наљутио током инцидента, јер је сматрао да се мушкарац опасно приближио његовој супрузи и дјетету, преноси klix.

Интересантно је и то да је глумац и раније био у сличним ситуацијама. Болдвин је у мају 2014. године ухапшен због наводне свађе с полицијом која га је зауставила због вожње бициклом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана