Глумац непрепознатљив, фанови забринути

ГС
Foto: Твитер

Том Хенкс и његова супруга Рита Вилсон прошетали су Малибуом, а судећи према фотографијама које су направили папараци, глумац изгледа непрепознатљиво.

Како може да се види на фотографијама глумац је изузетно смршао, а фанови су забринути јер не знају шта се крије иза наглог мршављења: припрема за нову улогу или можда неки здравствени проблем који утиче на његово здравље.

Подсјетимо, Том Хенкс је недавно забринуо окупљене на премијери филма ''Елвис'' на којој су му се видљиво тресле руке. Том је покушао да прикрије дрхтавицу док је држао микрофон, али то му баш и није успјело.

Хенкс и његова супруга су 2020. године тешко поднијели вирус корона, а док је био заражен, глумац је чак био и у болници. Након вируса, оштећен му је организам и осјећа се слабије него иначе.

Страни медији преносе да је Тому дијагностикован тремор, болест која се јавља због повећаног стреса, засад није откривено има ли и додатних проблема са здрављем па су многи обожаватељи у страху за њега.

Како пише Дејли Мејл, сумње да је глумцу лоше додатно су "подгријала" сазнања да је супруга глумца, Рита Вилсон на вечери са супругом, њиховим сином Четом и Томовом ћерком из првог брака Елизабет била видно нерасположена, забринута и да је неколико пута заплакала из непознатог разлога, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана