Глумац Мајкл Медсен ухапшен у Малибуу

б92
Foto: инстаграм

Глумац Мајкл Медсен, чији је син прије мјесец дана извршио самоубиство, ухапшен је у сриједу увече, због наводног упада на имање неименоване особе у Малибуу, наводи Дејли мејл.

Медсен је примијећен док га полиција изводи из његове куће са лисицама, а глумац је носио широке фармерке, Харли Дејвидсон тексас јакну и дјелимично раскопчану хавајску кошуљу.

Најприје је одведен у болницу Вест Хилс након чега је пребачен у полицијску станицу. Како се наводи, добио је казну од 500 долара и пуштен је из притвора у четвртак око 7 сати ујутро.
 Надлежни су изјавили за Дејли мејл да је власник имања у Малибуу покушао да ухапси Медсена прије него што је позвао помоћ.

Подсјетимо, син холивудске звијезде, Хадсон Ли Медсен преминуо је прије мјесец дана, од прострелне ране, коју је сам себи нанио, како је званично утврђено.


Медсен је о трагичној смрти сина, наредника америчке војске, у јануару рекао за Лос Анђелес Тајмс:

"У шоку сам јер је мој син, с којим сам разговарао пре неколико дана, рекао да је срец́ан - последња порука од њега је била: 'Волим те тата'". Трагично и тужно. Покушавам да схватим све и разумем шта се догодило".

Медсен је додао: "Имао је типичне животне проблеме у вези са финансијама, али је желео породицу. Размишљао је о својој будуц́ности. Једноставно не могу да схватим шта се догодило", рекао је тада глумац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана