Глумац коначно проговорио о раскиду о ком је брујао свијет

Агенције
Глумац коначно проговорио о раскиду о ком је брујао свијет

Глумац Том Хидлстон прошлог љета био је познатији по томе што је дечко пјевачице Тејлор Свифт, него по својим улогама. Након што је "веза године" пукла, Хидлстон је неко вријеме провео избјегавајући медије, али сада је одлучио да отвори душу.

Гласине да је веза Хидлстона и Свифтове само средство да ови славни људи привуку пажњу на себе опстају и данас. Глумац, међутим, то оштро негира и у интервјуу који је дао за магазин GQ оставља утисак човјека сломљеног срца.


"Тејлорова је изванредна жена. Она је дарежљива, добра и љупка. Провели смо се као никад у животу... Наравно да је наша веза била стварна", рекао је он.

Покушавајући да објасни зашто је носио мајицу с натписом "Ја ‘срце’ ТС", због које је постао интернет-мим, као примјер мушкарца који губи главу због жене, отворио се више него је вјероватно и сам очекивао.

"Морао сам да будем психолошки јак да не дозволим да туђе интерпретације мог живота немају утицај на мене. Веза постоји између двоје људи. Нас двоје ћемо увијек знати шта је било међу нама. Ти наративи који се споља одвијају извучене су из тих фотографија које су настале без ичије сагласности или дозволе. Без икаквог контекста. Нико није имао контекст за ту причу. Ја још покушавам да схватим како могу да водим приватан живот и заштитим га, а да се не кријем ни од кога. Најгоре од свега је што је (та мајица) била интерна пријатељска шала на 4. јул", испричао је глумац.

"Не знам. Био сам изненађен. Био сам само изненађен што је то привукло толику пажњу. Мајица је постала амблем нашег односа.".

Новинарка Бродесер Акнер, која га је интервјуисала, додала је у тексту своје утиске о Хидлстону написавши да је Хидлстону било тешко да разговара с њом.

"Тејлор је невјероватна. Веза под рефлекторима... За везу је увијек потребан труд. За везу под рефлекторима је потребан труд, а ту нису само рефлектори него и све остало", каже он.

Раскид му је тешко пао, највећим дијелом због тога што је јаван и што би свако његово тужно лице постало тема за таблоидне наслове. Другим дијелом, било му је тешко што је изгубио Тејлор.

Бродесер Акнерова интервјуисала га је почетком јануара, али је најдетаљније његове ријечи записала на дан кад је требало да се врати кући у Енглеску. Глумац јој је послао мејл да би волио поново да је види и да дода нешто за интервју. Она је пристала и наставак се одвија на слиједећи начин:

"Он хоће да знам да он не жали ни за чим, каже, ‘јер се морате борити за љубав. Не можете живјети у страху од тога шта би људи могли рећи. Знате, морате бити искрени према себи’.

... Искључујем снимач и устајем, али он и даље седи. Одмахује главом склопљених шака, а онда је спушта. Поново седам и разговарамо још неко вријеме, јер сам коначно схватила да он није неко ко мора да објасни своју страну у ПР бици; он је неко ко још није преболио крај везе.

Тако сједимо и разговарамо. Разговарамо о томе како везе могу поћи наопако, како вас таласи раскида могу закуцати за зид чак и неколико мјесеци касније. Разговарамо о сломљеном срцу. Разговарамо о тузи и исцијељењу. Разговарамо о томе како је вољети и шта се деси када се објекат те љубави повуче из приче, али ваша љубав остане. Разговарамо како те ствари могу истински промјенити особу. Свијет ће покушати да искористи ваш оптимизам и ви морате да се супротставите. Морате бити неко ко је и даље пун радости и љубави и ко може да употреби ријеч 'опсједнут', чак и кад говори о овсеној каши. Морате бити храбри и отворени. Морате бити искрени."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана