Глумац Денијел Редклиф постао тата

ГС
Foto: Танјуг/АП

Глумац Денијел Редклиф, најпознатији по улози Харија Потера, и његова дугогодишња партнерка Ерин Дарке добили су прво дете.

Да је Денијел Редклиф постао тата потврдио је његов менаџер за односе са јавношћу, након што је Дејли мејл објавио фотографије на којима се види да глумац и његова партнерка гурају колица у Њујорку.

Није откривен пол дјетета, а ни када је беба рођена, мада је још у марту прошле године објављено да је Ерин Дарке трудна.

Редклиф и његова колегиница Дарке заједно су већ деценију, а наводно су се упознали на снимању филма "Убиј своје најдраже" 2013. године.

Глумац је имао 12 година када је добио улогу дечака чаробњака Харија Потера 2001. године, након чега се појавио у свих осам филмова заснованих на књигама Џеј-Кеј Роулинг.

Недавно је играо главну улогу у биографском филму "Чудан: Прича Ала Јанковића" који прати живот и каријеру комичара који је славу стекао рецитујући комичне лажне верзије класичних пјесама.

Ерин Дарке, рођена у америчкој савезној држави Мичиген, најпознатија је по улози у серији Good Girl Revolt из 2015. године, преноси РТС.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана